photo.jpg
Nogle forsikringsselskaber begyndt at give dækning for behandlingsformer som homøopati, Ayurveda, Unani og naturopati i forsikringspolicen. Nu har forsikring regulerende og Development Authority sendt meddelelse til forsikringsselskaberne til at give dækning for behandlinger af indisk System af medicin i de politikker, der er udstedt af dem.
I de nuværende tider med stigende udgifter til medicinske er erhverve en sygesikring politik minilån et must. De konventionelle medicinske politikker, at forsikringsselskaberne har fået for mange år ville kun give dækning for PP medicin kun. Dette var noget, som forårsagede en masse besvær for de patienter, der troede i alternativ medicin, som de ikke ville få en mediclaim for disse behandlinger.
I den seneste tid, er nogle forsikringsselskaber begyndt at give dækning for behandlingsformer som homøopati, Ayurveda, Unani og naturopati i forsikringspolicen. Trods en omfattende sundhed vagt politik, patienter var ikke i stand til at få en tilbagebetaling af de beløb, der bruges på disse behandlinger, men nu forsikring regulerende og Development Authority har sendt meddelelse til forsikringsselskaberne til at give dækning for behandlinger af indisk minilån System af medicin i de politikker, der er udstedt af dem. De behandlinger, som skal være omfattet af politikkerne, der er kendt som KENNIE (Ayurveda, Yoga, Unani, Siddha og homøopati).
Den eneste klausul, som IRDA har givet er, at behandling udført minilån på hospitaler er godkendt af regeringen eller offentlige hospitaler kun betragtes. Patienter har også mulighed for at gå til centre, som er anerkendt af den nationale akkreditering Sundhedsstyrelsen eller The Quality Rådet af Indien.
Tilsynsorganet har nu erkendt, at disse behandlinger også har en minilån masse potentiale og flere og flere mennesker sig i denne retning på grund af bivirkninger forårsaget af mange PP medicin. Disse behandlinger har mange gange helbredt problemer og sygdomme uden kirurgi eller stærk medicin, som er generelt ordineres under PP. Mange forsikringsselskaber begyndt at gennemføre disse ændringer kun i sygesikring politikker, der tilbydes af dem, der henviser til, at der er nogle, der har startet i de enkelte politikker. Nogle af disse selskaber også sat et loft på beløbet dækket for KENNIE behandlinger som 25% af sum minilån forsikret. Klausulerne varierer fra det ene selskab til det andet. Disse begrænsninger er sat for at undgå enhver form for misbrug af politikken.
Det skal også bemærkes, at ingen forsikringsselskab vil dække en sundhed som vil kun dække disse behandlinger. Disse medtages kun når en standard forsikringsdækning for sundhed er taget af forsikret. Der er nogle ulemper også af dette ud over fordelene og de vigtigste ene er, at have adgang til Kristian eller QCI akkrediterede Centre er ikke enkel for fælles mand og dermed, for at få dækning under politikken kan blive vanskeligt for dem. Det andet problem, der kan forudses, er kvaliteten af tjenester af KENNIE behandlinger givet i offentlige hospitaler ikke er op til mærket i forhold til de specialiserede centre. På trods af ulemperne, vil dette skridt være en velsignelse for mange.
Sammenlign sygesikring planer, mediclaim politik, pengeløse sygesikring politikker, individuelle sygeforsikring og familie floater planer fra bedste forsikringsselskaber i Indien.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one